• UABDivulga

Avís Legal

Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer de dades, creat amb la finalitat de subscriure-us a un butlletí digital. Aquest fitxer de dades és propietat de la UAB, amb domicili al campus de Bellaterra, Edifici del Rectorat, 080193, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). D'acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant la Secretaria General de la UAB, a l'Edifici del Rectorat, o enviant un correu electrònic a l'adreça premsa.ciencia[@]uab.cat
 
Dades identificatives del lloc web

"www.uab.cat" / "www.uab.es" són dominis d'Internet de titularitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (CIF Q-0818002-H). Edifici A. Campus Universitari UAB. Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) 08193 Barcelona.

Drets de propietat intel·lectual i llicències d'ús obert

El lloc web www.uab.cat i tots els seus continguts són propietat de la Universitat Autònoma de Barcelona o d'altres organismes que han autoritzat l'ús i difusió d'aquests continguts a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tota la informació que conté, sempre que no es digui expressament el contrari, està sotmesa a una llicència Creative Commons Reconeixement - No Comercial (CC BY NC), que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, així com la creació d'obres derivades sense finalitat comercial, sempre que se citi la font. Les marques, fotografies, imatges, signes distintius i logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat exclusiva de la Universitat Autònoma de Barcelona, sempre que no s'indiqui una titularitat diferent, estan protegits per la legislació vigent aplicable i no poden ser reproduïts, excepte quan apareguin dins dels ginys facilitats per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Limitació de responsabilitat

La informació que es publica en aquest lloc web resta sotmesa a uns mecanismes de control de qualitat. Malgrat aquesta voluntat, la Universitat Autònoma de Barcelona no pot garantir que tota la informació que s'ofereix sigui correcta ni que es trobi permanentment actualitzada. Amb l'objectiu de contribuir a una informació estadística de qualitat, la Universitat Autònoma de Barcelona farà tots els esforços necessaris per esmenar al més aviat possible les deficiències que es detectin en aquesta informació. La Universitat Autònoma de Barcelona no es responsabilitza de cap dany o perjudici sofert per l'usuari que es derivi de l'accés a aquest lloc web ni es fa responsable de les informacions que contingui qualsevol altre lloc web al qual s'accedeixi per mitjà d'enllaços des del web de la Universitat Autònoma de Barcelona o que hagin estat incorporades a aquest web per mecanismes automàtics (com ara ginys o API). La Universitat Autònoma de Barcelona no es fa responsable de la mala praxi o utilització fraudulenta de la informació continguda en el seu lloc web i es reserva l'eventual utilització de les mesures legals pertinents per a la protecció de la seva imatge o interessos.

Jurisdicció i lleis aplicables

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles independentment de l'entorn legal de l'usuari, i qualsevol litigi que se'n susciti es dirimirà en els tribunals espanyols.

Vegeu també:

- Apartat protecció de dades
- Seu Electrònica
 
 

View low-bandwidth version