Actualitat

Cartell sobre les 3es jornades de compra pública socialment responsable

III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h tindrà lloc, en format virtual, la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

Participants de la trobada parlant en videotrucada

Trobada Fòrum Vives d'Universitats Saludables i Sostenibles

El passat dilluns 23 de novembre les universitats que formen part de la Xarxa Vives, entre elles la UAB, es van reunir per avaluar l'impacte de la crisi sanitària en la gestió de l'agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Cartell per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

La UAB participa a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Aquesta setmana presentem un esdeveniment especial en el marc de les activitats del Campus SIS: La Setmana Europea de Prevenció de Residus. La UAB participa en aquesta iniciativa amb la creació d'una campanya virtual que tindrà lloc des del dia 23 fins al 26 de novembre.

Webinar: Un Passeig Ambiental pel Campus

Recorregut virtual pels espais del campus, el webinar que et portarà la UAB a casa

Seguint amb les activitats setmanals del campus SIS, aquest dijous dia 12 podreu assistir al webinar “Un passeig ambiental pel campus“, un recorregut virtual per algunes de les zones de la nostra universitat que tindrà lloc a les 12:00h via Teams.

WEBINAR 'ENERGIA II. LES COOPERATIVES ENERGÈTIQUES. SOM ENERGIA ENS FARÀ VEURE LA LLUM

Segon Webinar dedicat a l'Energia

Aquesta setmana  completem les activitats dedicades a l'Energia amb el webinar Energia II. Les cooperatives energètiques. SOM Energia ens farà veure la llum. El webinar anirà a càrrec de Sebastià Ribas, de Som Energia.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter