El XII Congrés Nacional CyTA-CESIA arriba a Barcelona a l'abril

entrada UB a Barcelona

Els dies 2, 3 i 4 d’abril arriba a Barcelona el XII Congrés Nacional CyTA-CESIA, esdeveniment que reuneix a professionals de la ciència, la tecnologia i l’enginyeria dels aliments.

23/01/2024

El Congrés CyTA CESIA arriba aquest 2024 coorganitzat per la UAB i la UB en la seva dotzena edició a l’abril i durarà tres dies (2, 3 i 4). Aquest esdeveniment és un punt de trobament de professionals de la ciència, la tecnologia i enginyeria dels aliments, on es tractaran temes relacionats amb l’alimentació i la salut, la innocuïtat alimentària, els avenços en les tecnologies de processament d’aliments, la sostenibilitat alimentària, la transformació digital i la comunicació i la divulgació a l’àmbit de la ciència i tecnologia dels aliments.

La inauguració de l’esdeveniment serà el 2 d’abril a les 17.00 hores, a l’edifici històric de la UB, el Paranimf. Intervindran els rectors de la UB i UAB i el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia.  

El 2 d’abril inclou la celebració del IV Congrés CyTA Júnior, en el qual l’estudiantat de grau, màster i doctorat té l’oportunitat de presentar els seus treballs de recerca.

El Comitè organitzador del XII Congrés CytaCesia 2024 informa que s'han ampliat les dates per a l’enviament i acceptació de comunicacions. Les dates límits són les següents: l’enviament de comunicacions es podrà fer fins a l’11de febrer, la data límit d’acceptació dels resums de les comunicacions és el 20 de febrer i el període d’inscripció anticipada finalitzarà el 29 de febrer.

Cartell CTyA