Publicada la quarta resolució de beques de mobilitat per a pràctiques d'aquest curs

Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ja ha publicat les llistes de les sol·licituds seleccionades, en llista d'espera i excloses de l'última convocatòria dels programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships per fer pràctiques a l'estranger durant el curs 2022-2023.

15/02/2023

Al web del Servei d'Ocupabilitat hi trobareu, entre altres informacions relatives: 1) la resolució de la convocatòria; 2) l'annex amb les sol·licituds seleccionades, en llista d'espera i excloses del programa Erasmus+ Pràctiques; i 3) l'annex amb les sol·licituds seleccionades i excloses del programa UAB Exchange Programme Traineeships.

Les persones seleccionades han de preparar la documentació inicial amb un mínim de 15 dies d'antelació abans d'iniciar l'estada de pràctiques.

Tots dos programes faciliten la mobilitat de persones estudiants i acabades de titular amb l’objectiu que desenvolupin competències professionals i millorin la seva ocupabilitat, alhora que coneixen la realitat social, econòmica i laboral d’un altre país i de la Unió Europea. A més, la present convocatòria del programa Erasmus+ Pràctiques estrena diferents modalitats de mobilitat amb l’accent posat en la sostenibilitat ambiental i la inclusió de persones amb menys oportunitats.