Matrícula de 1r curs

Matricula’t des de casa teva amb tota comoditat

La UAB facilita la matrícula online per a tots els estudiants de primer curs.

Fer la matrícula online és fàcil. Llegeix aquest pas a pas per fer-te una idea ràpida. Consulta, també, la informació que trobaràs a la fitxa del teu grau per conèixer el detall de quan i com has de fer la matrícula a la teva facultat o escola.

Vols reconèixer crèdits de CFGS o d'altres estudis universitaris?

Molt important: en el cas que vulguis reconèixer crèdits de continguts ja superats, has de consultar la informació relacionada a la fitxa del teu grau. Allà hi trobaràs si cal que facis algun tràmit de reconeixement abans d'iniciar la matrícula online. 

Prepara la documentació

Si tens alguna gratuïtat o descompte no informat en el moment de la preinscripció universitària, has de digitalitzar la documentació acreditativa i enviar-la a través del formulari de documentació de la teva facultat abans de realitzar la matrícula. Consulta aquí de quines gratuïtats o descomptes et pots beneficiar i quina documentació cal aportar en cada cas. Si tens dubtes, contacta amb la teva Gestió acadèmica.

 

Crea la paraula de pas per al NIU

La UAB t’ha assignat un NIU que necessitaràs per matricular-te. El NIU és el teu número d’identificació personal de la UAB, com si fos el teu DNI. Et permetrà accedir a diferents serveis, com ara el campus virtual o l’email de la UAB, i el necessitaràs per fer la matrícula. Hauràs d'esperar a rebre el correu electrònic de benvinguda de la UAB abans de clicar al següent enllaç per tal de conèixer-lo i crear la teva contrasenya associada:  Assignació de la paraula de pas a estudiants de nou accés.

Quan pots fer la matrícula online?

Consulta a la fitxa del teu grau el dia i hora a partir del qual pots fer la teva matricula online i quin termini tens. Si no vols perdre la plaça, és molt important que facis la matrícula en el dia i hora que t’ha estat assignat. Si tens qualsevol dubte, a la fitxa del teu grau trobaràs com posar-te en contacte amb la Gestió acadèmica de la teva facultat o escola. 

Prepara el pagament

El pagament de la matrícula es fa sempre per domiciliació bancària i es pot pagar en un o en tres terminis. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament. Calcula l'import de la teva matrícula i dels terminis amb el simulador de matrícula. Al finalitzar la matrícula has de digitalitzar el document SEPA signat i enviar-lo a través del formulari de documentació de la teva facultat. 

Fes la matrícula online

Tens dubtes?

Consulta el manual de matrícula online i amplia informació a l’apartat de preguntes freqüents.

Contacta’ns a l’InfoUAB si tens dubtes generals sobre la matrícula, o amb la Gestió acadèmica del teu centre si són dubtes particulars sobre el procés per fer la matrícula del teu grau. 

Tens alguna incidència tècnica? Contacta amb el Centre d’Assistència i Suport  (CAS) de la UAB.

Aquí tens tots els telèfons i emails de suport a la matrícula.