Grau en Veterinària

La Facultat de Veterinària de la UAB és l'única institució docent de Catalunya que ha rebut l’Acreditació de l'Associació Europea d'Institucions d'Educació en Veterinària (EAEVE), en reconeixement a la seva qualitat en la formació de professionals veterinaris

Informació general

 Grau en Veterinària

Si vols estudiar un grau amb futur professional i et preocupa trobar feina quan acabis els estudis, pensa en la nostra facultat. En una mateixa àrea del campus de la UAB disposem de totes les instal·lacions necessàries per a formar els nostres estudiants:  

 • Hospital Clínic Veterinari de petits i grans animals, obert cada dia de l’any, amb el major nombre d’especialistes diplomats de l’estat. Disposa d’alta tecnologia de diagnòstic (ressonància, gammagrafia, tomografia, etc.)
 • Servei de Granges i Camps Experimentals, suport a la docència de la Facultat i a la recerca dels diferents departaments i instituts de la UAB.
 • Sala de Necròpsies del Servei de Diagnòstic de Patologia Veterinària (SDPV), que ofereix diagnòstic anatomopatològic i histopatològic a l'Hospital Clínic Veterinari i al Servei de Granges, així com a l’exterior.
 • Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), per a la recerca i el desenvolupament en el camp de la sanitat animal. Col·laboració entre la UAB, l’IRTA i el sector privat.
 • Centre Especial de Recerca / Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA), per a la docència i la recerca, dedicat al desenvolupament d’aspectes tecnològics i de qualitat en l’àmbit alimentari.

Sortides professionals

Els sectors principals d'ocupació són:

 • Clínica medicoquirúrgica d'animals de companyia, de granja i exòtics.
 • Sanitat i producció d'animals en explotacions ramaderes, aqüícoles i agrícoles.
 • Higiene i inspecció d'aliments d'origen animal en escorxadors, mercats, indústries d'alimentació i frigorífiques, etc.
 • Control de malalties i conservació d'animals salvatges i silvestres en zoològics i espais naturals.
 • Producció d'animals de laboratori i estabularis.
 • Laboratoris d'enginyeria genètica i de bioalimentació.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Relació de centres de pràctiques

PRÁCTIQUES EXTERNES VETERINÀRIA:
Les pràctiques es gestionen des de la Facultat: totalment en el cas de les entitats ofertades pel centre i parcialment en el cas de les que els alumnes proposen pel seu compte.

PRÀCTIQUES ESTIU:
Unes 180 entitats col·laboren de manera estable (uns 80 de forma habitual) dins de la modalitat d'entitats ofertes per la facultat.

Unes 170 entitats col·laboren dins de la modalitat d'entitats no ofertes per la facultat (algunes col·laboradores habituals).

Mes informació sobre les Pràctiques Externes
Llistat Empreses i Entitats Col.laboradores
 

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Veterinària Accedir a l'apartat de El grau en xifres

Més informació