Actualitat Māsters i Postgraus UAB

Youtuber ECIU

Busquem un Youtuber que ens pugui explicar quč és l'ECIU

Busquem un estudiant de grau o màster, oficial o propi, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, que sigui molt fan de Youtube i les noves narratives digitals. L'objectiu: que ens ajudi a explicar l'ECIU a la comunitat UAB, sobretot a partir de petits vídeos, però també en altres accions de comunicació corporativa.

Webinar Doctorat Industrial

Nou Webinar sobre els beneficis d’un Doctorat Industrial

El dia 2 de desembre, a les 17 h tindrà lloc un webinar adreįat a estudiants de māsters oficials, on s'explicaran els beneficis de fer un Doctorat Industrial i quč cal fer per a estar informats de les propostes i de les convocatōries.

El māster en 1 minut #challenge

El māster en 1 minut #challenge

Hem convidat a totes les coordinadores i els coordinadors dels màsters i postgraus de la UAB a resumir-nos cadascun dels programes en un vídeo de menys d’1 minut. Un senyor repte!

Últimes places per als māsters i postgraus UAB 2019-2020

Māsters i postgraus UAB 2020-2021

Admissió oberta per als màsters oficials i els màsters i postgraus propis que inicien classes a partir de setembre de 2020. Places limitades!
 

IMG_Noticia_Masters-Online-UAB

Vols estudiar un māster online?

Més de 150 programes amb el reconeixement internacional i la garantia de la UAB. Més de 150 màsters, postgraus i cursos d'especialització en modalitat online. 

Agenda UAB

Veure tota l'agenda