Actualitat

UCI

Un nou model matemàtic avalua el risc de morir dels pacients de les UCIs

Un equip de recerca del Departament de Matemàtiques de la UAB en col·laboració amb l’Hospital de Mataró ha desenvolupat un model predictiu basat en intel·ligència artificial que avalua el risc de morir dels pacients ingressats a la UCI a partir de les seves característiques. El model millorarà la qualitat de l’atenció en cures intensives.

Estudi teletreball, confinament i tasques domèstiques i de cura

Teletreball, confinament i tasques domèstiques: una oportunitat perduda per a la responsabilitat compartida a la llar

Un estudi de la UAB sobre l’impacte de gènere en el teletreball durant el confinament apunta que la crisi de la covid-19 va accentuar les desigualtats de gènere ja existents abans en relació a les tasques domèstiques i de cura, i alerta que aquesta modalitat laboral pot ser una falsa solució per a la conciliació de les dones sense acompanyar-la de plans d’igualtat específics.

La UAB i l'Ajuntament d'Olot inicien un projecte sobre salut mental i paisatge

La UAB i l'Ajuntament d'Olot inicien un projecte sobre salut mental i paisatge

La UAB, a través de las COREs de Salut Mental i Patrimoni Cultural, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, l'Ajuntament d’Olot i l'Associació de Desenvolupament Rural Integral han posat en marxa un projecte per detectar reptes de salut mental a la comarca de la Garrotxa i aprofundir en el paisatge com a element beneficiós.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Destaquem

Convocatòria de requalificació UAB Portal de Recerca UAB Divulga, la revista electrònica per a la divulgació científica dels investigadors de la UAB Consulta la guia d'experts i d'expertes de la UAB per trobar personal investigador i professorat   Mecenatge UAB, una nova via de col·laboració amb persones, associacions, fundacions i empreses