La UAB Aposta pel coneixement i la innovació

Avís legal

Avís Legal

Dades identificatives del lloc web

Aquest lloc web "www.uab.cat" / "www.uab.es" és propietat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i constitueix el seu lloc oficial a internet.

La seu i domicili social de la UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA és:

Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
CIF: Q0818002H
VAT: ESQ0818002H

Condicions d’ús i limitació de responsabilitat

L’ús del lloc web implica acceptar les condicions que estableix aquest document. 

La UAB no pot garantir que tota la informació que s'ofereix en el seu lloc web sigui correcta ni es trobi permanentment actualitzada, i farà tots els esforços necessaris per esmenar al més aviat possible les possibles deficiències que s’en detectin. 

La UAB es reserva la facultat de fer modificacions i actualitzacions del seu lloc web en qualsevol moment sense necessitat d’avís previ. 

La UAB no garanteix l’accés continu als elements i a la informació continguda en el seu lloc web, ni la seva correcta visualització o descàrrega que es puguin veure impedits o interromputs per factors o circumstàncies que escapen al seu control. 

La UAB no assumeix cap responsabilitat per eventuals danys i perjudicis per interferències, avaries, desconnexions o qualsevol altre factor o circumstància aliens al seu control. 

La UAB no garanteix que el seu lloc i els seus servidors estiguin lliures de virus i de programes malignes de qualsevol tipus, i no es fa responsable d’eventuals danys i perjudicis causats per l’accés al seu lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi. 

La UAB no es fa responsable de la informació ni de la resta de continguts de tercers enllaçats al seu lloc web. 

La UAB no es fa responsable de la mala praxi o utilització fraudulenta de la informació continguda en el seu lloc web i es reserva l'eventual utilització de les mesures legals pertinents per a la protecció de la seva imatge o interessos. 

En relació amb les imatges de persones que apareixen al seu lloc web, aquestes són publicades respectant el dret a la imatge pròpia, s’utilitzen únicament per informar i donar a conèixer l’activitat de la UAB i en cap cas es cedeixen a terceres persones sense el permís corresponent. 

La informació continguda al lloc web de la UAB no substitueix en cap cas la publicitat de lleis, disposicions generals i actes administratius que han de ser publicats en els diaris, butlletins oficials o altres sistemes que es determinin. 

Drets de propietat intel·lectual i llicències d'ús obert

1. El lloc web www.uab.cat i tots els seus continguts són propietat de la Universitat Autònoma de Barcelona o d'altres organismes que han autoritzat l'ús i difusió d'aquests continguts a la Universitat Autònoma de Barcelona.

2. Tota la informació que conté, sempre que no es digui expressament el contrari, està sotmesa a una llicència Creative Commons Reconeixement - No Comercial (CC BY NC), que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, així com la creació d'obres derivades sense finalitat comercial, sempre que se citi la font.

Identificació de la llicència Creative Commons Reconeixement - No Comercial (CC BY NC)

3. Pel que fa a les marques, fotografies, imatges, signes distintius i logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat exclusiva de la Universitat Autònoma de Barcelona, sempre que no s'indiqui una titularitat diferent, estan protegits per la legislació vigent aplicable i no poden ser reproduïts, excepte quan apareguin dins dels ginys facilitats per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jurisdicció i lleis aplicables

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles independentment de l'entorn legal de l'usuari, i qualsevol litigi que se'n susciti es dirimirà en els tribunals espanyols.

Vegeu també: