Postgrau en Disseny d'Elements Gràfics

Especialitza't en l'àmbit del disseny gràfic i la comunicació visual i aprèn tot el que fa referència al disseny d'elements gràfics, la gestió i la direcció de projectes gràfics

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball óptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't.

Lloc per a la inscripció

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)

Requisits d'accés

Es consideren adients els candidats que comptin amb les següents titulacions Graduat Superiors en Disseny (preferentment Graduats superior en Disseny de Producte o Interiors), Llicenciats en Belles Arts, Llicenciats en Publicitat i Relacions publiques o Llicenciats en Periodisme.

Per accedir al postgrau i obtenir el diploma de postgrau corresponent, és requisit imprescindible estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari d'un mínim de 3 anys (180 ects o equivalent).

Criteris de selecció

-La selecció dels candidats es farà basant-se en la documentació aportada i l'experiència del candidat en l'àmbit del disseny gràfic en concret i altres possibles àmbits relacionats. El nivell d'experiència es valorarà a través de la presentació d'un curriculum professional i d'un Book/Portfolio.

-En el cas dels Graduats Superiors en Disseny no caldrà presentar un document que acrediti la titulació.

Vols rebre més informació?