Postgrau en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils

Desenvolupa el teu propi estil i aprèn els processos de treball òptims per créixer professionalment en l'àmbit de la il·lustració infantil i juvenil, còmic i ficció digital

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball óptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't.

Lloc per a la inscripció

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)

Requisits d'accés

Estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics). Els coordinadors de postgrau poden admetre a estudiants sense títol universitari, que per causa justificada siguin considerats aptes per seguir amb normalitat el curs. En cas de superar-lo, podran optar a un certificat signat pel rector de la UAB.
El curs va dirigit a grafistes, il.lustradors, animadors, dibuixants de còmic, professionals del món de la publicitat o l'àmbit editorial, dels estudis de televisió, del cinema i afins.

Criteris de selecció

Es tindrà en compte la formació i l'experiència del candidat en l'àmbit de la il.lustració en concret i altres possibles àmbits relacionats (belles arts, disseny). El nivell d'experiència es valorarà a través de la presentació, per part del candidat, d'un Book/Portfolio digital (10 imatges/treballs) i un currículum professional.

Vols rebre més informació?