Postgrau en Instrucció d'Unitats Canines de Treball

Formació d'especialització en la instrucció i la gestió d'unitats canines professionals centrada en la millora de l'eficàcia de les intervencions i del procés d'aprenentatge del gos de treball

Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Per a evitar-te ensurts amb la documentació requerida, et recomanem que et matriculis en els primers dies del període previst.

Dates per a la matrícula

del 15/06/2021 al 12/09/2021

Pagament fraccionat

Si pagues la matrícula d'una sola vegada, et beneficiaràs d'un descompte del 3% de l'import de la matrícula. Si ho prefereixes pots pagar en dos terminis sense descompte. Per altres opcions, consulta la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB , telèfon 93 592 9710.

Pots fer el pagament de tres maneres:

  • Per TPV, amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència.
  • Amb el document de pagament a qualsevol oficina de BBVA.

Si et cal realitzar-lo d'alguna altra manera, contacta amb nosaltres a formacio.continuada.fuab@uab.cat

Matrícula:

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per pagar la reserva de plaça i per matricular-te. No et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Preu

5900 €

Preus especials

Preu especial: 5310 €
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium+ (només primera matrícula a curs complet)

Preu especial: 5605 €
Col·lectiu d'aplicació: Alumnes i Ex alumnes EPSI, Graduats en Prevenció i seguretat integral, Alumni FUAB (només primera matrícula a curs complet)

Crèdits

55 ECTS

Vols rebre més informació?