Postgrau en Pèrit Cal.lígraf Judicial, Grafística, Documentoscòpia i Sociolingüística Forense

Formació i habilitació professional en l'anàlisi d'escrits i documents mitjançant tècniques avançades d'identificació i comprovació per actuar com a Perit Cal·lígraf Judicial

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 1976 i Edició: 16

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continuada.fuab@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continuada.fuab@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 30/06/2021 al 17/01/2022

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Per a accedir es requereix:
- Títol universitari oficial de grau, llicenciatura, diplomatura o equivalent.
- Curriculum vitae.
- Carta de presentació.

En casos justificats, es permetrà l'accés a estudiants no titulats que acreditin experiència professional. En superar el programa, rebran un certificat d'assistència.

Requisits d'accés

Els estudis van dirigits a:
- persones que desitgin especialitzar-se com a professionals de la perícia cal·ligràfica judicial, especialment dels següents àmbits: notaria, advocacia, medicina, criminologia i seguretat pública i privada.
- professionals com ara funcionaris de justícia, detectius, graduats socials, documentalistes, procuradors, gestors administratius i químics, entre d’altres.

Criteris de selecció

Per a accedir es requereix:
- Títol universitari oficial de grau, llicenciatura, diplomatura o equivalent.
- Curriculum vitae.
- Carta de presentació

En casos justificats, es permetrà l'accés a estudiants no titulats que acreditin experiència professional. En superar el programa, rebran un certificat d'assistència.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?