• Màster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 4007/3
 • 3a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 04/10/2021
 • Final: 30/09/2022
 • Places: 30
 • Orientació: Recerca
 • Preu: 4800 €
 • Preu especial 4320 €
  Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium+
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: On line
El Màster en Dret dels negocis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), edició on line, és un programa d'estudis dissenyat per a proporcionar tant un coneixement d'avantguarda al camp del Dret, com les habilitats per comprendre i demostrar el coneixement adquirit per intervenir en la realitat dels negocis, del comerç i de l'empresa.
El Dret dels negocis és un camp disciplinar ben establert i reconegut amb programes docents a moltes institucions d'ensenyament superior de tot el món, els seus propis mitjans de comunicació, així com un ampli reconeixement tant en el camp professional, com en el de la recerca jurídica i l'ensenyament superior. En l'ultima dècada, el Dret dels negocis ha qüestionat i ha aconseguit afeblir en certa mesura els límits i barreres disciplinàries.
Més exactament, seria correcte dir que les orientacions que ha redefinit el Dret dels negocis s'han erigit en un marc bastant heterogeni (configurat entorn de múltiples aportacions i àrees de coneixement) com per a què la disciplina s'hagi convertit en punt d'articulació i focus de referència de molt diferents àmbits de coneixement. A aquest fet, sens dubte, ha contribuït el caràcter transdisciplinar que s'ha convertit en matriu vertebradora de les diferents perspectives que s'aglutinen en el Dret dels negocis.
Cada any la coordinació rep un bon nombre de sol·licituds d’informació per part d’alumnes estrangers interessats al Màster en Dret dels negocis que es realitza presencialment a El Salvador des de 2009 fins a l’actualitat. L’edició on line permetrà que hi hagi alumnes salvadorenys que no poden fer el màster presencialment. Així mateix, poden inscriure’s alumnes d’altres països, ja que la matrícula està oberta, gràcies a les noves tecnologies, a tot el món.

La present edició on line havia mantingut l’estructura, nombre de crèdits, assignatures, mòduls i justificació del Màster en Dret dels negocis. No obstant, com a novetat, en la present edició delMàster on line s’introdueix el mòdul de “Dret societari i concursal”, per la rellevància que tenen en l’àmbit del Dret dels negocis.

Sortides professionals

El Màster en Dret dels negocis de la UAB no està circumscrit a l'espai formal d'instrucció i de formació en la recerca, sinó que busca convertir-se en un entorn d'intercanvis i de relacions per a la formació i l'enriquiment mutu mitjançant el contacte directe amb la recerca jurídica qualificada, la empresa i les professions legals. La seva idea rectora es formar investigadors/es competents, garantint la seva suficiència investigadora, i no pas promoure una acumulació de coneixements. Entre les seves sortides professionals, podem destacar les següents:
- Docència universitària
- L'assessorament jurídic especialitzat i/o funcions de investigació qualificada en l'àmbit de Dret dels negocis.
- Administració pública i magistratura.

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Dret Privat

Contacte

Eliseo Sierra Noguero

Telèfon: 935812224

Web del programa

https://masterenderechodelosnegocios.uab.cat/

Vols rebre més informació?