Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària

Formació professionalitzadora en la gestió de riscos i la prevenció en seguretat alimentària amb una base jurídica en qualitat i seguretat aplicada al sector agroalimentari

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2433 i Edició: 13

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continuada.fuab@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continuada.fuab@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 30/03/2021 al 31/10/2021

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Perfil d'ingrés:
Llicenciats/des, diplomats/des o graduats/des amb coneixements i experiència en el camp de la higiene alimentària.

Per a accedir es requereix:
- Títol universitari oficial espanyol, o un altre expedit en l'Espai Europeu d'Educació Superior, o extracomunitari amb accés a màster.
- Presentació de Currículum Vitae.

Requisits d'accés

Llicenciats/des, diplomats/des o graduats/des amb coneixements i experiència en el camp de la higiene alimentària.

Criteris de selecció

Per a accedir es requereix:

- Títol universitari oficial espanyol, o un altre expedit en l'Espai Europeu d'Educació Superior, o extracomunitari amb accés a màster.
- Presentació de Currículum Vitae.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?