Sala de premsa Premsa i mitjans

Accés gratuït a les instal.lacions esportives per a tota la comunitat UAB

CampanyaSAFCompartimSalut

La UAB ofereix l'accés a les seves instal·lacions esportives i a les activitats físiques dirigides de forma gratuïta a tota la comunitat UAB fins al 31 d’agost. Aquesta campanya que està duent a terme el Servei d'Activitat Física (SAF) amb l'eslògan "A la UAB compartim salut!"-, s'ofereix, per primera vegada, a tota la comunitat UAB i als familiars de primer grau.

10/05/2021

Es poden fer servir gratuïtament instal.lacions com la piscina, pistes de pàdel, camps de futbol o pista de bàsquet així com fer activitats dirigides com taitxí, bodycombat o crosstraining, entre d'altres.

La UAB ofereix l'accés de forma gratuïta a les seves instal·lacions esportives i a les activitas físiques dirigides que organitza el SAF a tota la comunitat UAB (estudiants, personal d'administració i serveis, personal docent i investigador) fins al 31 d’agost. Aquest avantatge es fa extensiu als familiars de primer grau. La comunitat no universitària també pot beneficiar-se de la promoció amb condicions especials.

El Servei d'Activitat Física (SAF) ha endegat aquesta campanya anomenada "A la UAB compartim salut!" per tal de donar a conèixer els seus serveis i captar nous abonats, després d'un any marcat per la pandèmia. Fins ara, s'oferia l´ús lliure i gratuït de les instal.lacions a l'alumnat de primer curs durant un període limitat de temps, però en aquesta ocasió, i per primera vegada, s'ofereix a estudiants de tots els cursos així com a tots els col.lectius que formen part de la comunitat UAB i als familiars de primer grau.

El SAF compta a la UAB amb 30.000m2 d’instal·lacions esportives interiors i exteriors (piscines, pistes de pàdel, tennis, bàdminton i esquaix, camps de futbol de gespa artificial, pistes de bàsquet, voleibol i vòlei platja, rocòdroms i sala fitnes) així com tot un seguit d'activitats dirigides, com ara bodycombat, bodypump, crosstraining, cycling, càrdio box, bodybalance, taitxí, entre moltes d'altres.

Qui es considera "comunitat universitària"?

Aquesta campanya va adreçada a tota la comunitat universitària. Es considera comunitat universitària tot l'alumnat de la UAB (a facultats i escoles, centres vinculats i escoles universitàries adscrites i Escola de Postgrau) i de la Fundació UAB (excepte estudiants UAB Idiomes Campus i Barcelona), el Personal contractat (PDI i PAS) per la UAB de forma directa (administració universitària, centres docents, departaments, centres i grups de recerca, càtedres universitàries, laboratoris i serveis) o membres d'entitats d' Esfera-Parc de Recerca UAB (centres, centres TECNIO, empreses i spin off; en aquest cas caldrà que disposin carnet Esfera UAB) i de la Fundació UAB, persones jubilades de la UAB i Alumni UAB Premium.

Condicions de la promoció "A la UAB compartim salut" i com donar-se d’alta AQUÍ.

VÍDEO CAMPANYA "A LA UAB COMPARTIM SALUT!"

 

 

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar