Sala de premsa Premsa i mitjans

Fes salut, fes natura: Practicar activitat física a la natura al Campus de la UAB

Imatge de RSU Salut i Benestar

Webinar "Fes salut, fes natura: practicar l'activitat física a la natura al campus de la UAB" el proper dijous, 29 d'abril de 2021 de 12:00h a 13:30h, via TEAMS.

23/04/2021

El proper dijous, 29 d'abril, tindrà lloc el webinar via TEAMS, on es parlarà sobre què diu la ciència envers els beneficis de la pràctica de l’activitat física a la natura i reflexionarem sobre les oportunitats i barreres personals per incloure-la a la nostra vida quotidiana, tot contextualitzant-ho en les resultats de l'estudi NAT-UAB fet a la nostra comunitat universitària. 

A les 12:00h tindrem la primera ponència, a càrrec d'Anna Muro, professora del departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació, Grup de recerca en estrés i salut. La qual parlara de per què practicar activitat física a la natura? Com fer-ho al Campus de la UAB? 

A continuació, tindrem la segona ponència, a càrrec d'Antoni Sanz, professor del departament de Psicologia Bàsica Evolutiva i de l'Educació, Grup de recerca en estrés i salut. La qual parlarà del campus UAB com a espai natural d'activitat física, aprenentatge i salut: "Projectes NAT-UAB i MOTEMO-OUTDOOR".

Per finalitzar, es realitzarà una activitat pràctica, a càrrec d'Eva Parrado, professora del departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació, Grup de recerca en estrés i salut. L'activitat s'anomena Autoanalitza't: A quina distància estàs de practicar activitat física als espais naturals de la UAB. 

La durada serà aproximadament d'1h 30, de 12:00h a 13:30h, el pròxim dijous, 29 d'abril.

Us adjuntem seguidament l'enllaç al webinar: https://cutt.ly/4vLa6iq. Recordar-vos que podeu trobar l'enllaç també al Twitter del RSU: @rsuUAB.


 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar