III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Cartell sobre les 3es jornades de compra pública socialment responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h va tenir lloc la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

27/11/2020

El dijous dia 10 i el divendres dia 11 de 9 a 12:30 h van tenir lloc, en format virtual, les III Jornades sobre Compra Pública Socialment Responsable. Aquesta edició es va encarar sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans", amb l'objectiu d'impulsar la contractació pública com a peça clau per promoure una producció i un consum sostenibles, respectuosos amb els drets de les persones i del planeta.

Enguany, es vol reforçar el vincle amb la comunitat universitària per teixir aliances amb aquest objectiu comú, i interpel·lar així les institucions públiques, però també les empreses que són part de tot aquest engranatge.

Les jornades van comptar amb un espai formatiu que va abordar sectors com l’electrònica, l’alimentació i la salut, i va donar a conèixer avenços en l’àmbit internacional i nacional en els instruments per millorar la transparència i la sistematització de les vulneracions de drets humans, així com altres bones pràctiques.

Aquesta iniciativa és fruit del grup de Compra Pública Socialment Responsable en què administracions públiques i organitzacions per a la justícia global treballen plegades.

Podeu trobar tota la informació al programa i a la notícia relacionada.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Consum i producció responsables