Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Estudies comunicació a la UAB i vols fer unes pràctiques amb ajut a l'estudi?

14 set. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Estudies un grau o un màster oficial a la Facultat de Ciències de la Comunicació i t’agradaria fer una estada de pràctiques extracurriculars a l’Àrea de Comunicació i de Promoció de la UAB? Convoquem 2 estades de pràctiques!

Pràctiques Àrea Comunicació i Promoció

Convocatòria oberta! Si busques una estada en pràctiques en primera línia en un equip de comunicació corporativa i de màrqueting online i offline, és la teva! Apunta't en aquests links: Suport a promoció digital de grau i Suport a promoció digital de màster i postgrau.

Convoquem 2 estades a l'equip de Promoció de la UAB, donant suport a la gestió de les activitats de promoció (portes obertes, fires virtuals, dia de les famílies...) o bé en la promoció en el web d’aquestes mateixes activitats i del brand content de la UAB, així com en la creació de continguts informatius i promocionals, com ara l'actualització de les fitxes-web dels graus, màsters i postgraus i els doctorats de la UAB.

Són estades de 3h diàries, de dilluns a divendres, al campus UAB, de l'octubre del 2023 al juny/juliol del 2024.

Per apuntar-te, només cal anar al Nexus i buscar les ofertes, o bé fer clic directament en aquests links: "Suport a promoció digital de grau" i "Suport a promoció digital de màster i postgrau". Convocatòria oberta fins el 30 de setembre!

Oferim una estada relacionada amb la promoció online dels graus i una altra estada relacionada amb la promoció online dels màsters i postgraus (si t'interessa, et recomanem que t'apuntis a les dues per participar als dos processos de selecció).

Convocatòria oberta per a estudiants d’estudis oficials (grau o màster) de la Facultat de Ciències de la Comunicació, amb un mínim de 120 crèdits ECTS superats en el cas del grau, i que us matriculeu en el curs 2023-2024.

El procés de selecció es realitzarà a principis d'octubre, amb incorporació prevista durant el mes d'octubre mateix.

L’ajut a l’estudi és de 7,46€ bruts l’hora, cosa que implica que per una estada de 3h diàries de dilluns a divendres es percep un ajut de més de 400€ bruts mensuals.

Tens dubtes? Escriu-nos a a.comunicacio.promocio@uab.cat

 

Més informació
Nexus UAB

Dins de