International Welcome Days

International Welcome Days. Setembre 2021

International Welcome Days

 


Les International Welcome Days (IWD) del primer semestre del curs 2021-2022 tindran lloc del 13 al 17 de setembre de 2021.

Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons la UAB. És una bona oportunitat per a saber totes les activitats de les quals podeu gaudir durant la vostra estada a la UAB i conèixer altres estudiants, internacionals i locals, de la UAB.

Aquí teniu el programa d'activitats:

Dilluns 13

13 h Benvinguda institucional als estudiants internacionals. (Presencial i virtual). Inscripció per a la sessió presencial. 

Dimarts 14

13 h Coneix el Protocol de la UAB d'actuació en cas d'assetjament. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.

16 h Presentació ESN (Erasmus Student Network). Activitat presencial, a l'Hotel d'Entitats (Plaça Cívica). Formulari d'inscripció.

► 17.30 h Presentació ESN (2ª sessió) (Erasmus Student Network). NOVA ACTIVITAT Activitat presencial, a l'Hotel d'Entitats (Plaça Cívica). Formulari d'inscripció.

Dimecres 15

11.30 h Taller de Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. NOVA ACTIVITAT Activitat presencial. Formulari d'inscripció

13 h Xerrada: Oportunitats de voluntariat durant l’estada acadèmica, a càrrec de la Fundació Autònoma Solidària. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.

13 h Taller de Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. Activitat presencial. Formulari d'inscripció

15 h Activitats del Tàndem. Presentació del Tàndem i de les parelles lingüístiques. Activitat virtual. Formulari d'inscripció

Dijous 16
13 h Programació cultural a la UAB
, a càrrec de Cultura en Viu. Activitat presencial, a la Sala Teatre de la UAB. Formulari d'inscripció

Divendres 17
13h. Recursos per l’alumnat amb necessitats educatives específiques
. Presentació del programa PIUNE. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.