Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

International Welcome Days

International Welcome Days. Setembre 2021

International Welcome Days

 


Les International Welcome Days (IWD) del primer semestre del curs 2021-2022 tindran lloc del 13 al 17 de setembre de 2021.

Durant la setmana tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons la UAB. És una bona oportunitat per a saber totes les activitats de les quals podeu gaudir durant la vostra estada a la UAB i conèixer altres estudiants, internacionals i locals, de la UAB.

Aquí teniu el programa d'activitats:

Dilluns 13

13 h Benvinguda institucional als estudiants internacionals. (Presencial i virtual). Inscripció per a la sessió presencial. 

Dimarts 14

13 h Coneix el Protocol de la UAB d'actuació en cas d'assetjament. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.

16 h Presentació ESN (Erasmus Student Network). Activitat presencial, a l'Hotel d'Entitats (Plaça Cívica). Formulari d'inscripció.

► 17.30 h Presentació ESN (2ª sessió) (Erasmus Student Network). NOVA ACTIVITAT Activitat presencial, a l'Hotel d'Entitats (Plaça Cívica). Formulari d'inscripció.

Dimecres 15

11.30 h Taller de Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. NOVA ACTIVITAT Activitat presencial. Formulari d'inscripció

13 h Xerrada: Oportunitats de voluntariat durant l’estada acadèmica, a càrrec de la Fundació Autònoma Solidària. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.

13 h Taller de Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. Activitat presencial. Formulari d'inscripció

15 h Activitats del Tàndem. Presentació del Tàndem i de les parelles lingüístiques. Activitat virtual. Formulari d'inscripció

Dijous 16
13 h Programació cultural a la UAB
, a càrrec de Cultura en Viu. Activitat presencial, a la Sala Teatre de la UAB. Formulari d'inscripció

Divendres 17
13h. Recursos per l’alumnat amb necessitats educatives específiques
. Presentació del programa PIUNE. Activitat virtual. Formulari d'inscripció.